Tärkeitä ohjeita Lindorffin uhreille!








Epämääräistä perintätoimintaa harjoittava Lindorff on rikollinen yritys ja kuluttajan kannattaa reagoida välittömästi jos joutuu Lindorffin lakiin perustumattoman maksuvaatimukseksi naamioidun korkovaatimusten uhriksi. 

Lindorffin perintäkorko on nimittäin Suomen lain vastainen

Ei ole olemassa Lindorffin lakeja. On vain ja ainoastaan yksi Suomen laki jota Lindorff ei noudata.

Lindorffin toiminta perustuu siihen että kuluttaja ei ole valveutunut ymmärtämään miten Lindorff häntä erehdyttää. 

Lindorff testaa ensin uhriaan lähettämällä maksuvaatimuksen jossa korkovaatimus hädin tuskin täyttää näpistyksen tunnusmerkistöä. 

Kun Lindorff havaitsee että uhri on ymmärtämätön tai heikko niin ryövää tämän sen jälkeen kunnolla. 

Lindorff uhkailee ja kiristää myös uhrejaan muun muassa luottotietojen menetyksillä tai sähköjen katkaisemisella. 

Jos joutuu Lindorffin uhriksi niin asia on viipymättä vietävä tuomarille. 

Huomioitavaa myös Lindorffin menneisyys ja tausta. Lindorffin uhriksi joutunut ja asioistaan huolehtivan henkilön olisi myös harkittava ilmiantoa Poliisin talousrikosyksikköön 

Lindorff on nimittäin edeltäjänsä Contant Oy:n siis samojen tahojen jotka tuomittiin virittämä huijaus. Contant Oy tuomittiin siis liiketoimintakieltoon ja tuomioihin. 

Tuomioistuin on jo linjannut Lindorffin edeltäjän Contantin toiminnan rikolliseksi, tuomio heille tuli juuri velallisiin kohdistuvista massarikoksista, juuri niistä mitä Lindorff eli siis entinen Contant yrittää tehdä tänä päivänäkin. 

Useat kunnat ja kaupungit ovat irtisanoutuneet Lindorffista ja irtisanoutuvat koko ajan, kuluttajia valistetaan välttämään sellaisia palveluita ja yrityksiä jotka käyttävät Lindorffia. 

Esimerkiksi sähkösopimuksissa on aina tärkeätä tarkastaa palvelun toimittajalta se että hän ei käytä Lindorffia.

Kuluttajan ei tarvitse reagoida Lindorffin kirjeisiin tai soittoihin. 

Jos joutuu Lindorffin uhriksi niin kuluttajan täytyy odottaa ainoastaan että Lindorff yrittää räplätä "hiljaisella" yksipuolisella tuomiolla lainvastaista korkovaatimustaan käräjäoikeudesta läpi. 

Asiasta tulee luonnollisesti tieto kuluttajalle ja siinä vaiheessa Lindorffin lakiin perustumaton vaatimus on riitautettava.

Ennakkotapauksia joissa Lindorff on hävinnyt vastaavissa tapauksissa on runsaasti ja laki linjaa aikaisempiin ennakkopäätöksiin

Valistakaa itseänne täältä sosiaalisen median infosta tässä osoite klikkaa ja katso tästä